Europees schadeformulier downloaden

2017-02-02

Zoek je een Europees schadeformulier? ✅ Download het Europees schadeformulier gratis ✅ Lees hoe je het beste je schade kunt melden.

Europees schadeformulier aanvragen

Meestal krijg je een papieren schadeformulier bij het afsluiten van een autoverzekering, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je deze niet meer hebt of niet kunt vinden. Je kunt een nieuw Europees schadeformulier aanvragen bij je tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij. Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Schade App voor Android, iPhone en Windows Phone.

Europees schadeformulier downloaden

Download hier het Europese schadeformulier

SchadeApp vervangt het Europees schadeformulier

De SchadeApp is de vervanger van het Europees schadeformulier die wordt geaccepteerd door alle verzekeraars. De app vraagt alle gegevens die nodig zijn om makkelijk en snel een schade te kunnen melden. Uiteindelijk wordt alles opgeslagen en doorgestuurd naar uw verzekeraar. U kunt uw gemelde schade opslaan als PDF voor eigen administratie die er weer zo uit ziet als een Europees schadeformulier. Een groot voordeel ten opzichte van het papieren formulier is dat er vooraf al gegevens kunnen worden opgeslagen zoals uw persoons- en voertuiggegevens. Daarnaast kunnen er ook foto's worden meegestuurd als aanvullend bewijsmateriaal.

europees-schadeformulier

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6