Nieuwe schade app gelanceerd op de AutoSalon Rotterdam

02-12-2015 12:34

Papieren schadeformulieren worden nog steeds massaal gebruikt om schades te melden bij de verzekeraar, maar daar gaat snel verandering in komen. Op de AutoSalon te Ahoy Rotterdam werd afgelopen weekend de gratis SchadeApp gepresenteerd. Een app voor Android en iPhone waarmee een autoschade gemakkelijk kan worden gemeld.

promo schade app

Eind 2014 was er al een eerste testversie te vinden in de Android Playstore. Na vele succesvol gemelde schades bij verzekeraars is er met alle reacties van gebruikers een vernieuwde versie gemaakt van de SchadeApp.

Één Schade App

Alle informatie wordt ingevuld door beide partijen op één smartphone. De app kan allerlei soorten schades aan van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een tractor. De SchadeApp is zo gemaakt dat alle verzekeraars in Nederland en het buitenland het altijd accepteren. Een schademelding wordt digitaal ondertekend met een SMS code naar de melder en de tegenpartij.

Jij hebt de regie

Met de SchadeApp kun je ervoor kiezen om een schademelding automatisch naar de verzekeraar te sturen, maar je kunt ook de melding zelf downloaden als PDF die eruit ziet als een papieren schadeformulier (gemakkelijk voor eigen administratie of versturen naar andere partijen).

De SchadeApp telt nu al duizenden gebruikers en groeit snel. Dagelijks worden er schades gemeld. Het team van Autoschadeformulier B.V. blijft ontwikkelen aan de app om het zo gemakkelijk mogelijk te maken wanneer je iets overkomt in het verkeer.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6