Schade app voor transportbedrijven

Voordelen van de SchadeApp

  • Tijd en kosten besparing
  • Direct op de hoogte als er een schade heeft plaatsgevonden
  • Verdere afhandeling van de schade kan ook online gebeuren
  • De beste service voor uw klanten
  • Naam en logo van uw bedrijf zichtbaar op autoschadeformulier.nl
  • Beschikking over een desktopversie

Hoe werkt de app

Autoschadeformlier is een internet app waarbij iedere verkeersschade binnen 1 minuut gemakkelijk gemeld kan worden compleet met foto's van de schade en locatie. De rest van het schadeformulier kan dan thuis verder afgemaakt worden. Bij verhuurbedrijven zal het formulier direct binnen komen bij het verhuurbedrijf en kunnen er direct maatregelen genomen worden. Het verhuurbedrijf kan later de schade doormelden naar de verzekeringsmaatschappij indien gewenst.

Uitproberen

Download de app via de Google PlayStore of de Apple AppStore. Klik op 'test schademelding'. Zo komt u er eenvoudig binnen 1 minuut achter hoe het werkt.

Snelle service

Op het moment dat uw klant de schademelding afrondt dan valt hij bij u binnen en bent u direct op de hoogte van wat er aan de hand is en kunt u de nodige maatregelen nemen. U heeft hierdoor een extra service voor uw klant.

Uw naam en logo

De achterkant van het schadeformulier (waar uw klanten inloggen om de melding te versturen) kan door u nog gevuld worden met een aantal bedrijfsgegevens zodat u ook met deze extra service altijd aanwezig blijft bij de klant. Ook is het mogelijk daar nog wat andere reclame uitingen te doen.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via social media, telefoon, of onderstaand formulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Over ons

Verzekeraars werken nog altijd met het papieren aanrijdingsformulier dat handmatig wordt uitgelezen en behandeld. Tegenwoordig kan alles digitaal en via apps; nu dus ook het melden van een autoschade! De SchadeApp is een uitgebreide en snelle app die een autoschadeformulier kan sturen naar alle verzekeraars.

Doelstelling: het digitaliseren van het thans in gebruik zijnde papieren autoschadeformulier door middel van mobiele en andere online applicaties, waardoor de schademelding sneller en efficiënter door alle betrokken partijen kan worden afgewikkeld.

Logo

Autoschadeformulier
Postbus 84033
3009 CA Rotterdam

Met de SchadeApp altijd een schadeformulier bij de hand

De SchadeApp heeft een klantscore van 9,6